Etiquetes

,

El que és apassionant i alhora complicat del fet de treballar en grup (i molt més en entorns virutals) és que sempre és necessari arribar a acords i pactes.

El grup va començar amb una idea inical i en el transcurs de la realització del projecte, hi ha hagut modificacions per ajustar-nos als diferents canvis. Tot i tenir un guió establert inicialment, s’ha de saber ser flexibles i adoptar, si és necessàri messures correctores i propostes de millora:

-Prescindir de l’espai xat com a eina habitual, tal com ens va recomanar el nostre consultor, i només utilizar-ho en casos puntuals i per feines molt concretes.

-Recordar la importància de la comunicació del grup, és imprescindible participar a l’espai debat com a mínim un cop cada dos dies.

-Seguir atentament les indicacions del tauler i en cas de dubte preguntar als companys de grup a l’espai debat, o a l’espai del foro. Si és tracta d’un tema molt puntual es pot consultar directament amb el nostre consultor, el Jordi Ros.

-No ens hem d’oblidar en cap moment que som un grup, per tant, perquè les coses rutllin com cal, és tan necessàri el treball  en comú com la feina individual, sense la qual serà molt difícil avançar.

-Cada membre té unes funcions assignades, però som companys que ens ajudem mútuament per aconseguir acabar aquest projecte i la major finalitat hauria de ser aprendre i enriquir-nos uns dels altres.

Anuncis