Etiquetes

, , ,

descarga

En aquesta fase del projecte la cerca d’informació ha estat el pilar sobre el que hem treballat. Si en un primer moment les tasques van ser fer-nos amb les eines informàtiques necessàries com Zotero, creació del blog i de la wiki,… ara és el moment de donar cos a tota l’estructura del projecte. Hem buscat informació i hem escollit quina s’adaptava al nostre propòsit.

Els acords ja han de ser en ferm, sempre hi ha un marge i una flexibilitat per modificar petits aspectes, però en general quan s’adopta una decisió entre tots s’ha de tirar endavant ja que si no el projecte quedaria estancat. Aquestes decisions, com per exemple l’índex definitiu o la bibliografia són decisius ja que conformaran el que serà la presentació final.

Trobar la informació en algunes ocasions, no ha estat la tasca més complicada, el més difícil ha estat triar el que ens era útil. Una vegada trobada la informació, Zotero ha estat el programa perfecte per anar desant la bibliografia que trobàvem interessant i després entre tots hem escollit la que realment utilitzaríem per desenvolupar el treball.

Amb el treball a Googles Docs cadascú ha fet la seva aportació individual i ha reflectit les seves idees. Entre tots hem modificat, opinat i canviat el que consideravem adient, redactant així els primers esborranys. Ara resta fer una bona presentació, fent-la atractiva, coherent, ben estructurada, amb uns suports visuals com fotografies i  hipervincles…

Anuncis