Etiquetes

, , , ,

En aquesta fase del projecte, a dia d’avui, ens trobem en la PAC Final. La primera activitat que hem de fer sine qua non, és finalitzar el projecte: Singularitats de dues llengües contemporànies: l’euskera i el català.

Després de la redacció de l’esborrany, ens toca fer els últims retocs de format i contingut. Allò de la forma i el contingut, tan conreat en les diferents àrees d’estudi de la llengua.

La forma fa referència a l’aspecte del nostre treball: l’ús de recursos tipogràfics, eines virtuals com els audiovisuals, els enllaços a altres blogs, etc.

El contingut és el pal de paller (l’eix fonamental) que argumenta el nostre treball, la informació cercada i treballada.

En definitiva, allò que volem comunicar i com ho volem comunicar.  A hores d’ara, la temàtica la tenim consensuada, els treballs de format van a bon ritme (condicionats per la nostra capacitat, és clar), solament ens queda la revisió final. Amb la revisió pretenem arredonir els aspectes més pobres del treball, llavors els tres membres del grup Agur ens comuniquem diàriament perquè el resultat siga tan lluidor com siga possible.

 

Anuncis