Etiquetes

, , ,

Image

Des del començament del projecte hem fet una planificació acurada per tal de tenir clar les tasques que hem hagut de fer a cada PAC .La planificació ajuda i ho simplifica tot, ja que un cop està la feina organitzada tot rutlla amb més facilitat.

Però com passa en moltes ocasions les planificacions són molt útils i compleixen els seus objectius si són flexibles. Si bé és cert que en un principi vam intentar deixar ben definits, els rols, les dates, la comunicació, etc, després els diferents aconteixements ens han obligat fer moltes modificacions.

Penso que en el nostre grup el fet que ens ha marcat ha estat l’anada i vinguda de companys, ja que vam començar 4 membres  i planificarem el treball. Posteriorment s’afegí un company, ja érem 5 i haguérem de repartir les tasques per incloure el nou membre, però aquest  ho deixà en unes quantes setmanes. De nou tornarem a la planificació inicial, però al final de la PAC 3, Mercè ens va comunicar que molt al seu pesar ho havia de deixar.

Per tant, ara som 3 al grup, però tots aquests ajustaments ens han servit per veure que la planificació estava ben feta i només l’hem adaptat a les circumstàncies. Els rols segueixen iguals però com som pocs s’han entremesclat i entre tots ho procurem fer tot.

És per tot això que aquesta darrera PAC la planificació i gestió del projecte és, sobretot, fer equip, ajudar-nos els uns als altres i mantenir la comunicació més que mai. Hem revisat moltes vegades la planificació, els acords, els rols…fet que ens ha ajudat a créixer com a grup.[Edita]Etiquetesacords,

 

Anuncis