Etiquetes

, , ,

Ara ja puc dir que el projecte s’ha acabat. Hem assolit l’objectiu de poder exposar un treball dedicat a les “Singularitats de dues llengües contemporànies: l’euskera i el català”.

El treball va començar amb la creació del grup. Aviat van aparèixer els primers dubtes. Cap membre del grup sabia com es diria el projecte ni tampoc com s’havien d’utilitzar les eines informàtiques per poder fer el treball.

La primera cosa que vam fer va ser decidir quin hauria de ser el tema del nostre treball. Després vam decidir el títol i vam començar a planificar el treball. Vam repartir a cada membre la tasca que havia de fer. La col.laboració de tot el grup va fer possible la presentació de la primera PAC del grup.

Durant el desenvolupament de la segona PAC es va afegir un altre membre al grup. Pocs dies després va deixar el grup. Malgrat aquest fet, la segona PAC es va poder presentar a temps. Pocs dies després de presentar la segona PAC, un altre membre també va deixar el grup. Ara els membres del grup són tres. Malgrat aquest fet, aquesta situació no ha sigut la circumstància més complicada. El que ens ha donat més problemes ha sigut:

a) Triar aquella informació que sigui certa i adient al tema que volem presentar

b) Fer un bon ús de les eines informàtiques

 

c) Coordinar bé el grup per poder fer totes les activitats del curs CTIC i presentar-les dintre de plaç

La dinàmica del grup ens ha permès fer totes les tasques. També la informació que hem trobat ens ha servit per a redactar el treball i exposar-lo en la PAC4, que és la darrera que presentem. Aquesta exposició és possible perquè la bona coordinació del grup i la col·laboració de tots els membres que hi formen part ha facilitat el desenvolupament del projecte mitjançant l’ús de totes les eines informàtiques que hem après a utilitzar durant el curs de CTIC.

 

 

Anuncis