Etiquetes

, , , ,

 

navegantes

Ara més que mai me n’adono que el curs finalitzarà d’aquí uns dies. Sembla que sigui ara quan vam començar el curs. Per molts de nosaltres era tota una novetat. Un curs virtual, genial! Als alumnes virtuals ens feia molta il•lusió aprendre noves eines informàtiques però, al mateix temps, ens amoïnava una mica no poder seguir el curs ja que no sabíem com havíem d’utilitzar aquestes eines. En aquell moment ens enfrontàvem a dos reptes:

a) Com podíem treure el màxim rendiment al curs? Per alguns o per molts de nosaltres els nostres coneixements informàtics eren gairebé nuls.

b) Conèixer nous companys virtuals, és a dir, conèixer alumnes del curs, com ho era jo, però dels quals en aquell moment només coneixia els seus perfils i les seves fotos que havien penjat a la web.

Després d’haver passat els primers dies durant els quals vam fer els nostres primers contactes a través del fòrum mitjançant la realització d’exercicis que se’ns demanava a la primera PAC1, el consultor ens va dir que havíem de triar un treball i formar grups de quatre persones per poder treballar tots plegats. Com fer-ho si gairebé no sabíem res l’un de l’altre? A tots se’ns van plantejar un bon grapat de dubtes. Malgrat aquests dubtes, vam triar el tema que volíem presentar i es va formar el grup. Després el grup es va posar d’acord per ficar el títol al tema, va plantejar com s’hauria de desenvolupar el projecte i va decidir quin rol hauria de tenir cada membre per poder desenvolupar el treball de CTIC.

Si AGUR hagués de fer un balanç del curs, diríem que el curs fins ara ha anat bé, ja que hem pogut presentar totes les PACS dins del termini establert pel coordinador del curs. A més, sabem utilitzar noves eines informàtiques i, també, hem après a competir i a ser col•laboratius, la qual cosa ha fet que no només siguem un grup de treball sinó que també som amics.

Des d’aquestes línies, FUTURS NAVEGANTS, us vull comentar que el curs que esteu a punt de començar porta molta feina però és enriquidora. També us vull dir que si voleu gaudir del curs us aconsello tenir clar:

a) Si heu de fer un treball, saber quin tema voleu triar.

b) Feu una bona planificació del tema a desenvolupar.

c) Porteu una bona coordinació de totes les activitats que heu de presentar, tant de manera individual com en grup.

d) Seguiu les instruccions que us dona tant el consultor del curs com el coordinador del grup.

Si sou responsables de la vostre feina podreu seguir el curs amb facilitat i podreu aconseguir els vostres objectius.

El meu grup us desitja molta sort a tots vosaltres, FUTURS NAVEGANTS.

 

Anuncis