Etiquetes

, , ,

Això arriba al final!!!! Després de mesos d’ esforç i treball en comú els resultats han estat exposats a tots els companys de l’assignatura i la feina feta ha estat valorada.

Des del Grup Agur el nostre balanç és molt positiu. Per suposat mai hem perdut de vista la finalitat de l’assignatura que és aprendre noves eines informàtiques que ens seràn molt útils durant tota la carrera: hem après a utilitzar nous programes, com el Google Drive o Zotero i hem creat un blog i un wiki.

Tots aquest aspectes tècnics són molt importants i de segur que treurem molt profit de la feina apresa. Però també volem fer referència a un altre aspecte que amb aquesta assignatura hem après i ha estat a treballar en grup de forma virtual: hem compartit molts moments de treball, de presa de decisions i inclús, alguns moments de nervis.

Però també ens hem interrelacionat amb tots els altres companys de l’assignatura al fòrum i a l’hora de les valoracions finals. Per tant, considerem que és una assignatura on hem combinat aspectes molts tècnics (els informàtics) amb altres molt humans (el treball en grup).

Sempre que un grup fa un treball en conjunt quan arriba l’hora dels comiats hi ha una mescla de sentiments: per una banda satisfacció per la feina enllestida, per un altre una certa nostàlgia per deixar de treballar junts i haver de seguir el camí en solitari, tot i que els lligams ja estan consolidats i sabem que sempre podrem comptar els uns amb els altres.

No em resta més que dir  “Adéu Siau”….

 

 

 

Anuncis