Sobre el grup

L’assignatura de CTIC (competències tecnològiques i comunicació) de la UOC, és una matèria força interessant ja que obliga a assolir noves tecnologies que per molts de nosaltres són completament noves.

El fet de realitzar un treball en grup de manera virtual i de forma asincrònica suposa un esforç extra en quan a la presa de decisions i a la feina i temps de dedicació. Si per un costat és cert que tens la comoditat de treballar des de casa, per l’altre la constància a de ser un requisit fonamental ja que hi ha el perill de perdre el ritme i el fil de la feina.

El procés de creació del grup ha estat relativament fàcil. A partir de la proposta d’en Juanjo Garcia sobre la comparativa lingüística entre el basc i el català, la resta ens hi hem anat afegint segons les nostres capacitats i inquietuds. La proposta inicial era sobre la flexió del gènere, però al iniciar la busca d’informació ens vàrem adonar que era necessària l’ampliació de la temàtica i que la motivació del grup així ho permetia.

Els rols de cadascun de nosaltres també s’ha anat definint d’una forma molt natural, i a banda d’haver patit la baixa d’un dels membres, la resta ens sentim engrescats dins de les possibilitats individuals i anem superant les tasques proposades.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s