Etiquetes

, ,

Benvinguts al Blog d’AGUR. Un blog creat pel grup d’estudiants de la UOC que a través de l’assignatura CTIC vol endinsar-se amb aquesta pàgina dinàmica a la creació de continguts del tema que hem escollit i a la interacció social. Posem nom als integrants d’aquest projecte: Juanjo Garcia que és el qui s’ocuparà de la recopilació d’informació i dels temes informàtics, Antònia Esteva la nostra coordinadora, Mercè Frigola redactora, i Dora Camarassa correctora.

Conscients de l’abast del web 2.0 altrament conegut com a web social, el que pretenem amb aquest blog és desenvolupar una feina de divulgació i interacció sobre el tema que hem escollit: Singularitats de dues llengües contemporànies: l’euskera i el català.” El nostre principal objectiu és trobar en aquesta llengua veïna les similituds, diferències i afeccions entre el basc i el català des d’un vessant lingüístic, sense deixar de banda la sociolingüística doncs hi juga un paper molt important.

Les nostres expectatives vers aquest blog es centren sobretot en saber transmetre i divulgar un projecte de cooperació i gestió col·laborativa per tal que qualsevol usuari pugui obtenir, sobre el tema desenvolupat, un canal de consulta amb bons fonaments. No cal dir, que individualment i com a grup, també pretenem assolir una agilitat de gestió i manipulació del blog òptima.