Etiquetes

, , , ,


El projecte virtual al qual estem immersos està resultant molt més enriquidor i interessant del que en un primer moment ens podiem haver imaginat.

A més de totes les eines digitals que estem aprenent a utilitzar que ens seran de gran utilitat a la nostra vida acadèmica, professional i inclús personal, estem aprenent un altre aspecte que fins a cert punt pot ser més important i també ens serà de gran utilitat al llarg de la vida i és el treball i la comunicació en equip, és a dir, comptar amb els companys i saber que ens necessitem mútuament.

Per realitzar el treball de forma assincrònica han estat indispensables els acords i les decisions que van prendre a la primera etapa del treball i sense els quals hagués sigut impensable l’organització del treball. I la comunicació portada a terme de forma regular és indiscutiblement un dels pilars ja que si en el grup no hi ha diàleg i debat no podríem realitzar el projecte.

De totes formes hi ha un fet indiscutible i és que a pesar de ser un grup ben avingut que no hem tingut problemes de comunicació i que ens hem ajudat per progressar conjuntament, a mesura que la feina avança sorgeixen problemes, entrebancs, punts que no acaben de sortir…aquests petits contratemps són els que donen valor al treball i Agur de mica en mica els va superant i millorant.